Unsprezece morţi şi 13 dispăruţi, după scufundarea unei nave cu imigranţi, în apropiere de Bahamas

Unsprezece persoane au murit, iar alte 13 sunt date dispărute după scufundarea, în apropiere de Bahamas, a unei nave care transporta 28 de imigranţi haitieni spre Statele Unite, anunţă Paza de Coastă americană.

147 afișări
Imaginea articolului Unsprezece morţi şi 13 dispăruţi, după scufundarea unei nave cu imigranţi, în apropiere de Bahamas

Unsprezece morţi şi 13 dispăruţi, după scufundarea unei nave cu imigranţi, în apropiere de Bahamas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Patru persoane au supravieţuit naufragiului ajungând înot în Bahamas, unde au alertat autorităţile.

"Am găsit 11 cadavre, iar 13 persoane sunt date dispărute", a declarat Jon-Paul Rios, purtătorul de cuvânt al Pazei de Coastă americane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici