Valul de frig continuă să afecteze Europa

Valul de frig continuă să afecteze Europa, în special Germania şi Marea Britanie, unde temperaturile sunt apropiate de cele înregistrate de Crăciun.

308 afișări
Imaginea articolului Valul de frig continuă să afecteze Europa

Valul de frig continuă să afecteze Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În Marea Britanie, meteorologii au avertizat că frigul va continua până la jumătatea lunii aprilie, în special în Scoţia şi Irlanda de Nord.

Peste 3.000 de locuitori au rămas fără electricitate în Scoţia, din cauza intemperiilor.

În Irlanda de Nord, numeroase zone au fost aprovizionate cu alimente şi apă de către armată.

Nord-vestul Germaniei se confruntă cu cea mai grea iarnă din ultimii 130 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici