VIDEO. Incidentele violente din SUA iau amploare. Secţie de poliţie în flăcări / Garda Naţională trimite sute de soldaţi în stradă

  • A treia noapte de proteste în SUA după moartea brutală a lui George Floyd
  • Tânărul de culoare a murit după ce un poliţist l-a sufocat.
7157 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Incidentele violente din SUA iau amploare. Secţie de poliţie în flăcări / Garda Naţională trimite sute de soldaţi în stradă

VIDEO Incidentele din SUA au luat amploare. Secţia de poliţie este în flăcări/ Garda Naţională trimite 500 de soldaţi în stradă

Incidentele au luat amploare în noaptea de joi spre vineri în mai multe oraşe din SUA după ce un bărbat de culoare a fost ucis.

O secţie de poliţie din Minneapolis a fost incendiată

Poliţia a evacuat secţia la 22 ora locală, 6:00 ora României după mai multe mii de oameni au protestat violent în aproprierea ei. La 6:30 ora României secţia de poliţie a fost incendiată. Pompierii sunt blocaţi la alte incendii, scrie  CNN. 

La scurt timp Garda Naţională din Minnesota a anunţat pe o reţea de socializare că a activat mai multe trupe.

Am activat mai mult de 500 de soldaţi la St. Paul, Minneapolis şi comunităţile din jur. Misiunea noastră este să protejăm viaţa, protejăm proprietăţile şi drepturile la demostraţii paşnice”, se arată în postare.

Au fost raportate incidente şi la protestele din alte oraşe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici