VIDEO. Întoarcerea fiului pierdut: un tată îşi revede băiatul după 24 de ani. A fost răpit de traficanţii de carne vie din faţa casei

  • Un tânăr din China a fost răpit de traficanţi în urmă cu 24 de ani
  • Băiatul avea doi ani când a fost luat de la joacă, din faţa casei
  • Tatăl său nu a încetat să îl caute în tot acest timp
  • Un test ADN a confirmat legătura de rudenie
5063 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Întoarcerea fiului pierdut: un tată îşi revede băiatul după 24 de ani. A fost răpit de traficanţii de carne vie din faţa casei

FOTO: WEIBO

Pe vremea când avea doi ani, fiul lui Guo Gangtang a fost răpit în 1997 de traficanţii de carne vie,  din faţa casei, în timp ce se juca. Domnul Guo nu a încetat să îşi caute fiul în toţi aceşti ani.

A străbătut peste cinci sute de mii de kilometri pe motocicletă, a lansat campanii de conştientizare, ba chiar s-a implicat şi a devenit un membru proeminent al organizaţiilor care caută persoane dispărute în China. Guo a ajutat cel puţin şapte părinţi să se reunească cu copiii care le-au fost răpiţi.

Bărbatul şi-a cheltuit toate economiile strânse de o viaţă pentru a-şi îndeplini misiunea de găsire a fiului său. Au fost momente când a fost nevoit să doarmă sub poduri sau să cerşească bani pentru a putea continua.

Potrivit Ministerului Securităţii Publice din China, poliţia a reuşit să-i identifice pe răpitorii fiului său şi să îl găsească pe acesta pe baza testelor ADN.

Răpitorii au vândut la scurt timp copilul în provincia vecină. După 24 de ani, familia Gangtang şi-a putut strânge din nou, copilul în braţe. Vizibili afectaţi de anii de căutari, părinţii s-au lăsat copleşiţi de emoţii.

"Copilul meu, te-ai întors!" a exclamat mama, în momentul reuniunii.

"Acum că a fost găsit, totul va fi bine de acum înainte. Sunt fericit.", a declarat Guo reporterilor.

Răpirea copiilor este o mare problemă de zeci de ani în China,  mii de persoane dispar anual. Mulţi dintre ei sunt vânduţi pentru adopţie, atât pe plan intern, cât şi peste hotare, relatează BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici