VIDEO Joe Biden i-a speriat pe americani. Preşedintele, în vârstă de 79 de ani, a căzut de pe bicicletă

Preşedintele Joe Biden a căzut de pe bicicletă la sfârşitul unei plimbări sâmbătă în Parcul de stat Cape Henlopen, în apropiere de casa sa de pe plajă din Delaware, dar a declarat că nu a fost rănit.

28478 afișări
Imaginea articolului VIDEO Joe Biden i-a speriat pe americani. Preşedintele, în vârstă de 79 de ani, a căzut de pe bicicletă

Sursa foto: AP

"Sunt bine", a declarat el reporterilor după ce agenţii Serviciului Secret al SUA l-au ajutat rapid să se ridice. "Mi-am prins piciorul" a mai spus acesta, relatează AP.

Biden, în vârstă de 79 de ani, şi prima doamnă Jill Biden încheiau o plimbare de dimineaţă, când preşedintele a decis să pedaleze până la o mulţime de binevoitori care se aflau pe pista de biciclete. Biden, care purta o cască de protecţie, a căzut când a încercat să coboare, căzând aparent pe partea dreaptă şi rostogolindu-se pe spate înainte de a fi ajutat să se ridice.

Preşedintele s-a adunat rapid şi a stat câteva minute de vorbă cu oamenii care se adunaseră pentru a-l vedea pedalând.

Soţii Bidens îşi petrec un weekend prelungit la casa lor din Rehoboth Beach. Ei au marcat vineri cea de-a 45-a aniversare a căsătoriei lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici