VIDEO - Lider al opoziţiei din Turcia, atacat în timpul funeraliilor unui soldat turc. Politicianul, scos din mulţime cu TAB-ul

Liderul principalului partid de opoziţie din Turcia a fost atacat duminică la Ankara de mai mulţi bărbaţi, înainte ca forţele de ordine să îl scoată în siguranţă din mulţime, potrivit imaginilor şi înregistrărilor video ale incidentului postate de partidul său, relatează Reuters.

1641 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Lider al opoziţiei din Turcia, atacat în timpul funeraliilor unui soldat turc. Politicianul, scos din mulţime cu TAB-ul

Liderul principalului partid de opoziţie din Turcia a fost atacat de un grup de persoane

Kemal Kilicdaroglu, liderul Partidului Popular Republican (CHP), participa la o înmormântare a unui soldat turc ucis în confruntările cu Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Imaginile au arătat momentul în care că Kilicdaroglu a fost lovit în cap de cel puţin două ori, în timp ce forţele de ordine încercau să îl scoată din mulţimea de oameni care îl înconjurau. Acesta a reuşit să părăsească zona şi să intre într-o casă din apropiere, potrivit posturilor de televiziune NTV şi agenţia de ştiri Demiroren.

 

 

 

O mulţime de oameni s-au adunat în faţa casei care cânta "PKK afară", conform postului NTV.

"În incident, am fost toţi împrăştiaţi. Kemal Kilicdaroglu este în regulă. El este dus într-un loc sigur", a declarat Levent Gok, membru al parlamentului de la Ankara, pentru Haberturk TV.

 

 

"Trebuie să ne menţinem calmul. Kilicdaroglu va face o declaraţie", a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici