VIDEO: O fetiţă a fost luată pe sus de un zmeu uriaş

  • Fetiţa în vârstă de 3 ani a rămas prinsă într-un zmeu
  • Incidentul a avut loc la festivalul zmeelor, din oraşul Nanlioao
  • După câteva rotiri în aer, fetiţa a revenit la sol, în siguranţă, ajutată de oamenii din mulţime
3978 afișări

O fetiţă de trei ani a reuşit sa coboare înapoi la sol, în siguranţă, după ce s-a ridicat câţiva metri în aer, prinsă într-un zmeu.

Întâmplarea a avut loc la un festival al zmeelor, la mare, în oraşul Nanlioao. Fetiţa a fost pur şi simplu luată prin surprindere de un zmeu uriaş, portocaliu.

În filmarea surprinsă de un trecător se poate observa cum fetiţa se roteşte de câteva ori în aer, deasupra mulţimii, în timp ce oamenii încearcă să o prindă şi să o aducă înapoi la sol.

Fetiţa a ajuns, până la urmă, înapoi la sol, fără vânătăi sau alte răni. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici