Video IMAGINILE ZILEI Stare de urgenţă în nord-estul Statelor Unite din cauza unei PUTERNICE furtuni de zăpadă. Mii de zboruri anulate şi şcoli închise

În mai multe zone din nord-estul Statelor Unite a fost decretată stare de urgenţă din cauza furtunii de zăpadă Stella, care a dus la anularea a peste 6.800 de zboruri şi închiderea şcolilor din mai multe zone, inclusiv în oraşul New York, relatează agenţia de ştiri France Press.

1603 afișări

Furtuna Stella, prognozată a fi cea mai cea mai puternică din această iarnă, a afectat o zonă întinsă din nord-estul Statelor Unite, printre cele mai afectate fiind oraşele New York, Boston, Washington sau Philadelphia.

Se estimează că în urma furtunii se vor depune până la 61 de centimetri de zăpadă în New York, iar vântul va băte cu peste 96 de kilometri la oră.

Serviciul Naţional de Meteorologie din SUA a emis o alertă de viscol pentru o regiune care se întinde din Connecticut în nord şi până la New Jersey în sud, începând de marţi dimineaţa.

 

 

Peste 6.800 de zboruri au fost anulate luni şi marţi, cele mai multe de pe aeroporturile din New York, Boston, Washington, Baltimore şi Philadelphia, potrivit site-ului FlightAware.

Din cauza vremii nefavorabile au fost închise şcolile din New York, şi unele părţi din Connecticut, Massachusetts and Rhode Island, cât şi din Washington DC şi nordul Virginiei.

 

 

În oraşul New York, primarul Bill de Blasio a decretat stare de urgenţă încă de la finalul zilei de luni.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a sfătuit populaţia să-şi facă provizii pentru mai multe zile şi să evite să iasă din locuinţe.

 

 

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a decis luni amânarea deplasării la Washington pentru prima întrevedere oficială cu preşedintele american, Donald Trump, din cauza vremii nefavorabile de pe Coasta de Est a Statelor Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici