Viktor Ianukovici va merge la Jocurile Olimpice de la Soci, în ciuda protestelor masive din Ucraina

Preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, intenţionează să meargă în Rusia, la Jocurile Olimpice de la Soci, în pofida amplei crize politice de la Kiev.

142 afișări
Imaginea articolului Viktor Ianukovici va merge la Jocurile Olimpice de la Soci, în ciuda protestelor masive din Ucraina

Viktor Ianukovici (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"Preşedintele Viktor Ianukovici va merge la Jocurile Olimpice de la Soci", a declarat Leonid Kojara, ministrul ucrainean de Externe.

Ucraina se confruntă cu o criză politică fără precedent după ce Administraţia Viktor Ianukovici a refuzat, în noiembrie 2013, semnarea unui acord de asociere cu Uniunea Europeană, preferând apropierea de Rusia. Protestele s-au intensificat de aproximativ trei săptămâni, în contextul adoptării unor legi care permiteau dispersarea brutală a manifestaţiilor. Legile controversate au fost ulterior abrogate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici