Viktor Orban va efectua, miercuri, o vizită la Târgu-Mureş

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va efectua miercuri o vizită la Târgu-Mureş, anunţă purtătorul de cuvânt al Cancelariei primului-ministru ungar.

294 afișări
Imaginea articolului Viktor Orban va efectua, miercuri, o vizită la Târgu-Mureş

Viktor Orban (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Premierul Ungariei va rosti un discurs la Universitatea Sapientia, a precizat Bertalan Havasi. Universitatea îi va acorda lui Viktor Orban Premiul "Bocskai Istvan".

Liderul ungar va discuta cu membri ai conducerii Universităţii Sapientia şi va vizita laboratorul de cercetare al Universităţii.

Guvernul Ungariei, Fundaţia Sapientia, Universitatea Sapientia şi Universitatea Creştină Partium vor semna un acord pentru dezvoltarea învăţământului superior în Transilvania.

Premierul ungar va discuta şi cu reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici