Vlad Filat vrea să reintroducă Istoria Românilor în şcoli

Istoria Românilor va reveni în şcolile din Republica Moldova, unde va înlocui Istoria Integrată, introdusă în programa şcolară în urmă cu trei ani, a declarat duminică premierul Vlad Filat, fără a preciza însă când va avea loc această schimbare, relatează PRO TV Chişinău.

42 afișări
Imaginea articolului Vlad Filat vrea să reintroducă Istoria Românilor în şcoli

Vlad Filat vrea să reintroducă Istoria Românilor în şcoli (Imagine: Lucian Stănescu/Mediafax Foto)

Filat a declarat că nu poate preciza când anume se va produce schimbarea deoarece există mai multe proceduri.

Premierul moldovean a făcut această declaraţie după un concert organizat de autorităţi cu ocazia Zilei Profesorului, la care au participat şi liderii Alianţei pentru Integrare Europeană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici