Volkswagen negociază vânzarea Bugatti

  • Consiliul de Administraţi al VW va discuta vânzarea Bugatti anul acesta
  • Grupul VW a înregistrat o scădere a veniturilor de peste 20%
  • Volkswagen mai deţine şi brandurile auto Audi, Porsche, Lamborghini
951 afișări
Imaginea articolului Volkswagen negociază vânzarea Bugatti

Volkswagen negociază vânzarea Bugatti

Volkswagen negociază cu omul de business croat, Mate Rimac, vânzarea brandului Bugatti, anunţă Reuters.

Potrivit publicaţiei, Consiliul de Administraţie al companiei auto va discuta vânzarea anul acesta.

Veniturile Volkswagen au scăzut cu 23%, în primele 6 luni ale anului, la 96 miliarde de euro, iar compania preferă să se concentreze pe electrificarea mărcilor de volum

Portofoliul Volkswagen include automobilele VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Seat, Bentley şi Bugatti.

Rimac este un producător de maşini sport electrice şi este deţinut în proporţie de 51% de Mate Rimac, iar restul de 49% este împărţit de Porsche şi cu grupul Hyundai/Kia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici