EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

  • Alegerile prezidenţiale din Franţa. Macron sau Le Pen?
  • Partidele tradiţionale, pe cale de dispariţie
  • Pesedizarea PNL după alegerea lui Ciucă
206 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, posibile rezultate şi efecte după turul al doilea, precum şi o radiografie a scenei politice franceze pornind de la acest scrutin. 

Alegerea lui Nicolae Ciucă în fruntea PNL la congresul extraordinar din 10 aprilie şi dinamica relaţiilor din partid şi din coaliţie după acest moment este o altă temă abordată în emisiune.
De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor discuta despre ultimele evoluţii privind condamnarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute, fuga din ţară şi arestarea în Bulgaria.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 15 aprilie, de la ora 19.00, la SMART TV şi sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici