EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

  • Cazul Schengen – cine şi de ce se opune aderării României?
  • Conflictul din Ucraina, un război care pe care
  • CSAT se trezeşte după 6 luni
82 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, de la ora 19.00, la SMART TV

Astăzi, de la ora 19.00, publicistul Ion Cristoiu şi Ioana Ţigănilă  discută despre aderarea României la Schengen, statele care se opun şi motivaţiile lor, precum şi şansele noastre de accedere după vizita premierului olandez, Mark Rutte, la Bucureşti, căruia guvernanţii au încercat să-i câştige bunăvoinţa într-un mod tipic românesc.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Ioana Ţigănilă analizează ultimele evoluţii în războiul din Ucraina după explozia de la Podul Crimeei şi declaraţiile controversate ale ministrului Apărării, Vasile Dîncu, privind posibile negocieri de pace cu Rusia.

Nedumerirea lui Ion Cristoiu despre convocarea unei şedinţe a CSAT la 25 octombrie pe tema războiului şi a rezilienţei energetice a României şi alte opinii interesante sunt încă un motiv pentru care nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 14 octombrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici