EXCLUSIV. Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS şi pe mediafax.ro

  • Culisele formării noului Guvern: Cîţu, The Gambler
  • Partidele şi negocierile. Poza momentului
  • Dosarul Revoluţiei, ca şi închis
2210 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS şi pe mediafax.ro
Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre culisele formări unui guvern majoritar PNL- PSD-UDMR şi desemnarea premierului, cu un Florin Cîţu care joacă tare pentru a fi nominalizat din nou în acest post.
 
De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor analiza fiecare partid angajat în negocieri, în ce situaţie sunt acum, ce vor câştiga, ce vor pierde şi care va fi soarta grupării Orban. Refacerea de la zero a cercetărilor în cazul Dosarului Revoluţiei, decisă de instanţa supremă, va fi o alte temă discutată în emisiune. 
 
Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri,12 noiembrie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici