EXCLUSIV   Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Incendiul de la Balş . Al doilea în ultimele trei luni într-un spital de stat, incendiul de Institutul Matei Balş este pentru guvernanţi şi polticieni un nou prilej de heirupism, promisiuni de reforme măreţe şi de căutare a eternului Acar Păun.
  • Vaccinarea, de la probleme româneşti la bătălii planetare. În timp ce unele state occidentale au început o ofensivă împotriva producătorilor de vaccinuri, în România se numără flacoanele, seringile, “esenţialii”şi vulnerabilii pentru ca în final să se mai decidă o amânare
  • Bugetul ca o pradă. Cât tăiem şi de unde tăiem, sunt întrebările care frământă partidele din coaliţie, fiecare sperând însă să obţină o halcă cât mai mare din buget şi să fie altcineva victima
194 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează cauzele şi efectele incendiului de la Institutul Matei Balş, ce se întâmplă cu vaccinarea în România după ultimele decizii ale autorităţilor, dar şi în restul Europei, odată cu reducerea livrărilor de vaccinuri. De asemenea, vei afla de ce se naşte atât de greu bugetul pe 2021 şi cum se vor încheia disputele din coaliţie.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 29 ianuarie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici