EXCLUSIV  Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • Enigma unei demiteri: Vlad Voiculescu
  • Măsurile anti-pandemie, între realitatea epidemiologică si manipularea politică
  • Certificat verde pentru un drept garantat: libertatea de mişcare
178 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Emisiunea, pe ALEPH NEWS

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre demiterea minstrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, motivele care au stat în spatele deciziei premierului Cîţu şi impactul acesteia asupra funcţionării coaliţiei PNL-USRPLUS- UDMR.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai analizează ultimele măsuri antipandemie din punct de vedere epidemiologic şi politic, precum şi evoluţia campaniei de vaccinare în contextul introducerii certificatului european începând cu luna iunie.

Nu vor lipsi Declaraţia Săptămânii, O imagine cât o mie de cuvinte, Profeţia lui Cristoiu şi Topul Săptămânii. În plus, începând de astăzi, o nouă rubrică îţi spune care este Dezvăluirea Săptămânii.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 16 aprilie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici