EXCLUSIV  Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

  • PNRR, legături suspecte între banii UE şi reforme nepopulare. Cine cere îngheţări de pensii şi salarii şi creşteri de taxe? Guvernul sau Comisia Europeană?
  • Congresul PNL: Cum s-a furat startul pentru şefia partidului.
  • Afacerile din pandemie. Tânguiala şefului DNA, Crin Bologa.
139 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS

Gândurile lui Cristoiu

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai discută despre reformele nepopulare anunţate de guvernanţi pentru accesarea celor 30 de miliarde de euro prin PNRR, plan aflat pe ultima sută de metri înainte de depunerea lui la Bruxelles, dar ţinut la secret de autorităţi.

PNRR este şi subiect de campanie electorală în PNL, în perspectiva congresului din această toamnă pentru alegerea unui nou şef al partidului, Florin Cîţu creându-şi un avantaj din postura de premier.

De asemenea, Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor analiza afacerile din pandemie, semnalate de Raportul Curţii de Conturi, dar care nu s-au concretizat până acum în dosare la DNA.

Nu vor lipsi rubricile Nedumerirea lui Cristoiu, Profeţia lui Cristoiu, Declaraţia Săptămânii, Topul Săptămânii şi O imagine cât o mie de cuvinte.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 28 mai, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici