Video Gândurile lui Cristoiu: O nouă întrecere socialistă a membrilor Guvernului: cine spune cele mai multe năzbâtii despre relaxarea din 15 mai

  • Ion Cristoiu: Balamucul este adâncit de fiecare membru al Guvernului care anunţă ceva
  • Ion Cristoiu: Vă garantez că până pe 15 mai românii vor fi mai confuzi decât în legătură cu restricţiile
  • Ion Cristoiu: Principalul efect al acestei întreceri socialiste va fi că nimeni nu va mai ţine cont de nicio restricţie
4517 afișări

Jurnalistul şi publicistul Ion Cristoiu spune că locul preşedintelui Iohannis în comunicarea publică despre situaţia din România în criza coronavirusului a fost luat de membrii Guvernului care au dat startul unei întreceri socialiste pe tema măsurilor de relaxare a restricţiilor după încetarea stării de urgenţă.

Ion Cristoiu afirmă că, până nu demult, în rândul membrilor puterii, întrecerea se dădea pe deciziile privind restricţiile, iar acum accentul s-a mutat pe cine comunică cele mai multe năzbâtii despre relaxarea din 15 mai.

“Acum a început o întrecere socialistă între membrii Guvernului, adică între vedetele acestei pandemii, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Raed Arafat, pe Cercel l-am scos, Rafila, Vela, doamna de la Educaţie. Şi anume cine comunică cele mai multe năzbâtii în legătură cu relaxarea din 15 mai. Este, iertată fie-mi expresia, o imbecilitate totală”, a susţinut jurnalistul.

Ion Cristoiu a insistat că anunţul privind relaxarea a fost luat prea devreme cee ace va duce la un balamuc total, din care românii vor ieşi mai confuzi decât în cazul restricţiilor.

 “Anunţul privind relaxarea a fost făcut prea devreme (…) iată că acum balamucul acesta este adâncit de fiecare membru al Guvernului care anunţă ceva. Dl. Ludovic Orban fiind invitat la un post de televiziune nu putea să nu spună ceva senzaţional pentru a face rating. Sigur, nu prea face, dar… Vă garantez că până pe 15 mai românii vor fi mai confuzi decât au fost în legătură cu măsurile de restricţie”, a explicat jurnalistul.

Ion Cristoiu a mai spus că principalul efect al acestei întreceri socialiste între membrii Guvernului pentru a face propuneri de măsuri după ridicarea stării de urgenţă va fi că nimeni nu va mai ţine cont de nicio restricţie până pe 15 mai. “Această discuţie permanentă despre relaxare face ca oamenii să fie relaxaţi de pe acum. Eu garantez”, a adăugat jurnalistul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici