Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

În Topul Săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, primul loc este ocupat de ministrul Cercetării, Ciprian Teleman, iar ultimul loc, climatologul Roxana Bojariu.

2181 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

Gândurile lui Cristoiu. TOPUL SĂPTĂMÂNII

Locul 5- Roxana Bojariu, climatolog ANM

“Avem sâmbătă, la interviurile lui Cristoiu, de la ora 20, pe Aleph News, pe Roxana Bojariu, climatolog. Ea ne-a spus că din cauza acestor schimbări climatice noi trebuie să ne pregătim de acum pentru ploi uriaşe aproape în fiecare zi. Oraşele noastre nu sunt pregătite. De exemplu, olandezii nu construiesc nimic fără bazin de colectare. Noi nu avem nimic să colectăm ploaia, avem puţin teren în care să intre apa. Deci cauza acestor schimbări de climă, se va accentua”.

Locul 4- Ludovic Orban, preşedintele PNL

„Acum începe să atace şi el, să dea din casă şi este pe zi ce trece tot mai mic, după părerea mea. În momentul în care o să văd pe cineva din tabăra Cîţu trecând dincolo, atunci va fi un breaking news. Deocamdată este invers”.

Locul 3- Klaus Iohannis, preşedintele României

„Din câte ştiţi, el a fost la NATO, unde am înţeles că s-a întâlnit pe coridor cu Joe Biden şi a fost acum prin Estonia, n-a dat nimeni, nu ştim ce a făcut pe acolo. Noi suntem membri NATO, parteneriat strategic. Este de popor de babuini a face caz de faptul că preşedintele României... sau măcar că vine în vizită Biden. Dacă am fi R. Moldova şi ar veni Biden la Chişinău, ceea ce... ăla nu mai vine în Europa, Vă garantez de pe acum. Da, ar fi un moment, pentru că ar fi un semnal. Toată lumea a căzut în fund că l-a întâlnit pe coridor şi i-a zis veniţi şi în România. Şi ăla a zis da, da vin. Dacă vine în România, ce? Dar nu va veni, că a doua oară nu mai călătoreşte în Europa. La vârsta lui e greu, fusul orar...”

Locul 2- Giorgiana Hosu, fost procuror-şef al DIICOT

„Pensionarea ei la 48 de ani a fost expresia unui mare eşec. Este un personaj foarte ambiţios şi nu s-a coborât la nivel de procuror. A găsit cea mai bună soluţie. Nu a mai rezistat să fie simplu procuror în DIICOT şi atunci din cauza asta s-a pensionat. După părerea mea, este un eşec şi al compromisului pe care l-a făcut ea cu dosarul 10 august. A fost pusă să mermelească dosarul şi probabil că dă telefoane pe la Cotroceni, dar telefoanele nu mai răspund”.

Locul 1- Ciprian Teleman, ministrul Inovaţiei, Cercetării şi Digitalizării

„Ştiţi pe unde este? Nu ştiu cîte like-uri mai are, dar acum este în Franţa pentru că acolo se inaugurează sâmbătă o expoziţie, care, pe mine cel puţin mă interesează, de device-uri. Şi s-a dus şi el, n-am înţeles de ce, pentru că noi nu suntem prezenţi cu nimic. E bună excursia şi eu m-aş fi dus. Toate marile firme prezintă ultimele noutăţi”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici