Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

În Topul Săptămânii realizat de publicistul Ion cristoiu, primul loc este ocupat de senatorul PSD, Titus Corlăţean, iar ultimul, de preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin.

1874 afișări
Imaginea articolului Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

Gândurile lui Cristoiu. Topul Săptămânii

Vladimir Putin, preşedintele Federaţiei Ruse

“Nu era vorba de spaima de Covid, ci faptul că Emmanuel Macron a refuzat să facă testul PCR al ruşilor. Eu l-aş pune şi pe locul 1 pentru că, la fel ca George Simion, Putin este făcut mare de adversari. 6 ore au vorbit şi, printre altele, despre cât de mare era Rusia”.

Bogdan Aurescu, ministru de Externe

„A prezentat pe site un bilanţ cu ce a făcut anul trecut şi singurul lucru remarcabil e că el a dat 14 telefoane, dintre care unul în zanzibar, dar nu ştiu de ce. Putem discuta, nu avem politică externă, nu există. Imaginaţi-vă că în această criză era Ceauşescu... aoleu, era o navetă. Ceauşescu se ducea la Moscova, la Beijing. Ce lipseşte acum în această criză? Ţara mică, mediatoare, care nu câştigă. Ca să te ia forţele în serios, tu nu trebuie să câştigi. Nici Băsescu nu făcea nimic din punctul acesta de vedere pentru că el era cu Marele licurici.”

Locul 3- Gabriela Firea, ministrul Familiei

„A extins programul de fertilizare in vitro la nivel naţional, un program cu care ea a pierdut alegerile pentru Primăria Capitalei. Toţi ăia pentru care a plătit ea au votat împotriva ei. Cei care au votat nu s-au gândit la banii primiţi.”

Locul 2- Catălin Drulă, preşedintele interimar al USR

„Pentru că era preşedintele USR cu mult înainte de a demisiona Dacian Cioloş. Ştiţi ce e surprinzător? Faptul că nu a primit niciun sprijin. De aia spune că ştie. Bun. Să zicem că tu joci comedia nu vrei să rupi partidul. Dar PLUS este alcătuit din oameni ca Anca Dragu, care a fost pusă de Cioloş la Senat, de Dragoş Tudorache... Nu vedeţi că niciunul din ei nu spune nimic?”

Locul 1- Titus Corlăţean, senator PSD

„A sesizat că actuala putere, nici măcar Comisiei de politică externă nu vine să spună ce ambasadori schimbă, şi care, mi-a dat mie un interviu pe cristoiublog.ro în care spune pentru prima dată că PSD nu are politică externă. Nu politica partidului. Nu poţi să vii tu, PSD, şi să nu ai viziune. Mi s-ar fi părut normal ca PSD să zică, sau USR, să spune măi oameni buni, care război? În primul rând că ruşii nu vor ataca Ucraina. Ce să facă cu ea?”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici