Video DECLARAŢIA ZILEI | Tudorel Toader: Eu îmi fac treaba la Minister. Nu sunt bătut în cuie, sigur pot fi remaniat

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, că nu ştie dacă va fi remaniat sau nu, însă a subliniat că nu este „bătut în cuie” în această demnitate şi că, dacă Guvernul va desemna un alt ministru, el îi va preda mandatul şi se va retrage.

123 afișări

„Tu am repetat de foarte multe ori. Nu eu particip la decizia privind cine, când şi de ce va fi remaniat. Vă spuneam că sigur m-aţi întrebat – sunteţi remaniabil? Şi am răspuns: sigur nu sunt bătut în cuie acolo. Eu îmi fac treaba la Ministerul Justiţiei. Când vine un alt ministru îi predau şi plec”, a declarat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la Parlament.

Ministrul a mai subliniat, în privinţa Comitetului Executiv PSD, că nu participă la decizia privind organizarea acestuia.

În şedinţa CExN pentru remaniere, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum şi un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici