Noul controller wireless pentru PlayStation 5. Primele imagini şi descrierea DualSense

  • Au fost introduse o varietate de senzaţii puternice care imită perfect realitatea
  • Bateria reîncărcabilă va fi mult mai uşoară, deşi trebuie să ţină în spate mult mai multe funcţii
  • Buton „Share” devine "Create".
  • DualSense vine cu un sistem de microfoane încorporat, care le va permite jucătorilor să discute cu prietenii fără căşti
3908 afișări
Imaginea articolului Noul controller wireless pentru PlayStation 5. Primele imagini şi descrierea DualSense

Noul controler wireless pentru PlayStation 5. Primele imagini şi descrierea DualSense

O veste bună pentru comunitatea PlayStation, care poate vedea pentru prima dată controller-ul wireless DualSense! Sony promite că el va captiva mai multe simţuri ale pasionaţilor de jocuri pe consola PS5.

Când PS4 a fost lansat în 2013, controllerul wireless DualShock 4 a obţinut o mulţime de feedback-uri pozitive din partea jucătorilor şi dezvoltatorilor, mai ales pentru că introducea noi funcţii, precum butonul Share. Acest lucru i-a făcut pe inginerii de la Sony să se întrebe cum pot valorifica mai departe acel succes.

După o analiză atentă, au decis să păstreze intacte o parte din ceea ce jucătorii iubesc la DualShock 4, adăugând în acelaşi timp funcţii noi şi rafinându-i designul pentru a creşte sentimentul de imersiune. Au fost introduse o varietate de senzaţii puternice care imită perfect realitatea şi pe care le veţi simţi atunci când jucaţi, cum ar fi încetinirea unei maşini atunci când ea trece prin noroi.

Sony a încorporat declanşatoarele adaptive în butoanele L2 şi R2 ale DualSense, astfel încât să poţi simţi cu adevărat tensiunea acţiunilor tale. Echipa de proiectare a colaborat strâns cu inginerii de hardware pentru a plasa declanşatoarele şi actuatoarele. A fost schimbat unghiul declanşatorilor de mână şi au fost făcute câteva actualizări subtile pentru a putea fi ţinut mult mai uşor în mâini, bateria reîncărcabilă fiind mult mai uşoară, deşi trebuie să ţină în spate mult mai multe funcţii.

Veţi observa că nu mai există un buton „Share” aşa cum a avut DualShock 4. Nu vă faceţi griji, el nu va dispărea, ci s-a transformat în butonul “Create”. Sony va veni cu mai multe detalii despre această funcţie pe măsură ce lansarea se va apropia.

DualSense adaugă, de asemenea, un sistem de microfoane încorporat, care va permite jucătorilor să discute cu prietenii fără căşti, ideal pentru a face o conversaţie rapidă. Dar, desigur, dacă intenţionaţi să discutaţi pentru o perioadă mai lungă, este bine să aveţi setul cu cască la îndemână.

Scopul nostru DualSense este de a le oferi jucătorilor senzaţia că sunt transportaţi în lumea virtuală imediat ce deschid jocul. Jucătorii vor simţi controlerul ca pe o extensie a lor.

Jim Ryan, preşedinte şi CEO al Sony Interactive Entertainment a spus pe site-ul oficial al produsului că „DualSense marchează o îndepărtare radicală de ofertele noastre de controler anterioare şi surprinde cât de puternic ne simţim când facem un salt generaţional către PS5. Noul controller, împreună cu numeroasele caracteristici inovatoare din PS5, va transforma jocurile şi le va împinge către noi limite.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici