Video PROGNOZA METEO Vremea se va încălzi. Zonele în care vor fi şi condiţii de ploaie | VIDEO

Vremea va deveni caldă în Oltenia şi Muntenia, iar în celelalte regiuni se va menţine apropiată de normalul termic al acestei date. Cerul va fi mai mult noros în jumãtatea nordică a ţării, unde temporar vor cãdea precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar la munte acestea vor fi mixte, informează ANM.

264 afișări

ÎN ŢARĂ

Sâmbătă 

Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 10...15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe. Mai ales în timpul zilei, vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a ţãrii, cu rafale, în general, între 45 şi 55 km/h, iar la munte va sufla tare, cu rafale ce vor depãşi, în special pe creste, 80 km/h. Temperaturile maxime, în creştere faţã de intervalul precedent în regiunile sudice şi sud-estice, se vor situa între 6 şi 16 grade, uşor mai ridicate, spre 18 grade, în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade. Izolat, vor fi condiţii de ceaţã.

Duminica

Vremea va fi în general frumoasã şi se va încãlzi în toate regiunile, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã îndeosebi în cele vestice şi sudice. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale intervalului, când în nordul şi parţial în centrul ţãrii, precum şi în zona montanã aferentã vor fi înnorãri şi cu totul izolat precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse şi pe arii restrânse în prima parte a intervalului, trecãtor şi în vestul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 11 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 11 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei.

ÎN BUCUREŞTI

Sâmbătă

Vremea va deveni caldã pentru aceastã datã, cu cerul variabil. Vântul va fi moderat, cu intensificãri în cursul zilei, când rafalele vor atinge 45...55 km/h. Temperatura maximã va fi de 14...15 grade, iar cea minimã de 3...4 grade.

Duminică

Vremea va fi frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimã va fi de 5...6 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici