Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

41 afișări

Curtea Constituţională va dezbate, pe 7 noiembrie, sesizarea făcută de premierul Viorica Dăncilă în legătură cu un posibil conflict juridic între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) referitor la formarea completelor de cinci judecători de la instanţa supremă.

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat că Ministerul Public face o analiză asupra prevederilor ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei şi a efectelor acesteia. Noile prevederi impun o vechime de cel puţin 10 ani în magistratură pentru procurorii din Parchetul General, DNA şi DIICOT.

Deputaţii au votat, în plenul de azi, moţiunea simplă prin care liberalii îi cer demisia ministrului Culturii, George Ivaşcu, intitulată "PSD îngroapă cultura chiar în anul celebrării Centenarului". Moţiunea simplă a fost respinsă. 

Pesta porcină africană a fost confirmată în judeţul Teleorman după ce Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a luat probe dintr-un cadavru de porc găsit într-o zonă situată în extravilan. Este al 14 judeţ atins.

Fiul lui Miron Cozma a intrat cu maşina într-un stâlp, într-o intersecţie din Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii au reuşit să-l prindă şi au stabilit că a condus sub influenţa alcoolului.

Canada a devenit azi prima ţară din cadrul Grupului Celor 20 care legalizează consumul de canabis în scopuri recreative, după aproape un secol de prohibiţie 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici