Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

101 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, despre numirea Adinei Florea la şefia DNA că nu va permite ca România să facă paşi înapoi împotriva luptei anticorupţie şi a cerut o verificare privind legalitatea propunerii. Asta in conditiile in care CSM a data viz negativ.

Guvernele României şi Emiratelor Arabe Unite au încheiat un parteneriat strategic economic, în cadrul vizitei de lucru a premierului Viorica Dăncilă în acest stat. Parteneriatul oferă oportunităţi de cooperare, prin dezvoltarea de iniţiative comune pentru ambele părţi.

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor. Aceasta nu a reuşit să învingă lupta cu problemele la spate şi a fost nevoită să se retragă şi de la ultima competiţie din acest an, deşi s-a deplasat la Singapore.

O sută de mii de euro a cheltuit primăria din comuna Brazi, judeţul Prahova, pentru staţii de autobuz după modelul celor din Dubai. Acestea sunt prevăzute cu aer condiţionat, hartă şi monitor unde va fi afişat programul autobuzelor. Oamenii sunt nemulţumiţi deoarece autobuzele sunt vechi şi de proastă calitate.

Patru mari fonduri publice din Statele Unite ale Americii, care deţin acţiuni la Facebook Inc, vor ca Mark Zuckerberg să părăsească poziţia de CEO, din cauza scandalurilor în care a fost implicată compania în ultimul an, informează Reuters. Ideea urmează să fie discutată la întălnirea acţionarilor din mai 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici