Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

62 afișări

Legea pentru combaterea spălării banilor apare pe ordinea de zi a plenului de azi al Camerei Deputaţilor, după ce adoptarea acesteia a fost amânată săptămâna trecută. Liviu Dragnea a explicat că deputaţii nu au votat, deoarece PNL şi USR nu au fost de acord cu unele prevederi.

Anton Anton, ministrul Energiei, dă explicaţii pe Legea Offshore, la solicitarea USR. Acesta va participa, începând cu ora 18.00, la "Ora Guvernului", după plenul de azi al Camerei Deputaţilor. Anton va prezenta poziţia Executivului pe actul normativ.

Aproximativ 1,1 milioane de români trăiau într-o sărăcie extremă, în 2015, potrivit unui raport al Băncii Mondiale publicat în octombrie. Raportul arată că 5,7% din populaţia României trăia cu cel mult 7,6 lei pe zi. Au fost luate în calcul 177 de ţări.

Românii vor să petreacă noaptea dintre ani alături de partenerul de viaţă. Asta arata datele furnozate de Vola.ro. Potrivit studiului realizat de agenţia de turism, 45% dintre români preferă să petreacă revelionul alături de iubit sau iubită, în timp ce 30% dintre români au rezervat vacanţe pentru o singură persoană, iar în grupuri călătoresc 10%.

Cancelarul german Angela Merkel a transmis că va opri exporturile de armament către Arabia Saudită, în contextul asasinării jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, relatează Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici