Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

24 afișări

Comisia de la Veneţia recomandă României să reanalizeze sistemul de numire şi revocare a procurorilor de rang înalt, notând că, în pofida unor îmbunătăţiri, proiectele de lege în domeniul justiţiei riscă să genereze presiuni şi să submineze independenţa sistemului judiciar.

Tudorel Toader se află azi şi mâine în concediu de odihnă, la scurt timp după plenara Comisiei de la Veneţia şi după ce preşedintele i-a cerut demisia. Potrivit agendei sale, ministrul va derula miercuri „activităţi de coordonare internă” la sediul MJ, iar joi şi vineri va fi iar în concediu.

CNAIR anunţă închiderea circulaţiei rutiere pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopţi.

Sindicaliştii din poliţie reacţionează după discuţiile privind posibila îngheţarea salariilor şi i-au trimis Vioricăi Dăncilă o scrisoare prin care cer o întrevedere pentru a discuta subiectul. informaţia a generat nemulţumiri, întrucât anul acesta nu lor le-au crescut salariile.

Unul din cei 15 suspecţi, care au călătorit la Istanbul în aceeaşi zi ca jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, a fost suprins de camerele de supraveghere ieşind din consulatul saudit purtând hainele jurnalistului, relatează site-ul postului CNN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici