Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

80 afișări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi Premierul Viorica Dăncilă s-au întâlnit la Parlament în cursul dimineţii. Întâlnirea celor doi are loc înaintea consultărilor de la Palatul Cotroceni pe tema legislaţiei în domeniul justiţiei.

Camerei Deputaţilor va vota, azi, în calitate de for decizional, legea offshore privind condiţiile în care se vor realiza exploatările de gaze din Marea Neagră. Investitorii sunt obligaţi să tranzacţioneze 50% din gaze pe bursa din România, iar 25% din angajaţi trebuie să fie români.

Avertizare cod portocaliu de vânt puternic a intrat în vigoare de la prânz şi până la ora 19 pentru judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu. În aceste judeţe rafalele vor ajunge şi 90 km/h. În restul judeţelor este valabi un cod galben de vânt puternic.

Procurorii DIICOT Iaşi l-au reţinut pe Claudiu Moroşan, fratele luptătorului Cătălin Moroşan, întrucât acesta ar fi implicat într-un dosar ce vizează infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Marea Britanie caută un "nou parteneriat" cu Europa după Brexit, a declarat regina Elizabeth a II-a în cadrul unui banchet organizat cu ocazia vizitei de stat a regelui olandez Willem-Alexander la Londra, transmite BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici