Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

87 afișări

Deputaţii votează azi moţiunea simplă intitulată „Ministrul Justiţiei, un ministru de nota 4”, în care PNL şi USR îi solicită demisia lui Tudorel Toader. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că va lăsa la latitudinea fiecărui social democrat cum să voteze la moţiune şi că nu dă sugestii.

Proiectul bugetului de stat pentru 2019 este aproape gata, este anunţul făcut, marţi, de preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a mai spus că mai trebuie ”să se înţeleagă colegii din Guvern, cele două partide” şi să aprobe unele memorandumuri care au fost luate în calcul.

O pensiune din comuna Măgura, judeţul Buzău, în care se aflau 14 persoane, a luat foc în această dimineaţă. Turiştii au ieşit singuri din pensiune în momentul declanşării incendiului şi nimeni nu a fost rănit.

Transportul public de persoane între Bucureşti şi localităţile din Ilfov este suspendat, începând de azi, a anunţat, Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR). Reprezentanţii Confederaţiei susţin că au luat această decizie, „din cauza faptului că nu mai există nicio autoritate care să reglementeze această piaţă”.

Cel puţin 11 persoane au murit în ultimele trei zile în Italia, în urma furtunii care a afectat o mare parte din ţară şi care a produs inundaţii, în special în Veneţia. Piaţa San Marco este în continuare inundată şi închisă pentru public, la fel ca multe alte obiective turistice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici