Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

216 afișări

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat, aseară, modelele de subiecte pentru Bacalaureat 2019, doar pentru a le retrage două ore mai târziu. Modelele conţineau modificări, de tipul mai multor întrebări grilă, în condiţiile în care aceste schimbări nu au fost discutate public. Reprezentanţii asociaţiilor pentru părinţi, ai elevilor şi ai sindicatelor vor negocia cu cei de la Ministerul Educaţiei pe acest subiect.

Procurorul general Augustin Lazăr a explicat miercuri seara, faptul că ordonanţa de clasare a dosarului a fost semnată de alt procuror şi că ministrul Justiţiei exploatează o eroare de grefă din martie 2016, şi o foloseşte drept motiv de revocare. La scurt timp, ministrul Justiţiei a replicat că nu este nicio eroare referitoare la ordonanţa de clasare.

Societatea de Transport Bucureşti (fosta RATB) anunţă că retrage, de azi, autobuzul etajat de pe linia turistică şi înfiinţează, pentru sezonul rece, linia 361 care va avea acelaşi traseu. În 2018, linia turistică a servit, cu autobuzul etajat, aproape 55.000 de turişti.

Suspectul în cazul atacului armat de la centrul religios evreiesc din Pittsburgh, Robert Bowers, a fost găsit vinovat pentru 44 de capete de acuzare, dintre care 32 sunt pedepsite cu moartea.

Scafandrii indonezieni au recuperat una din înregistratoarele de zbor ale aeronavei de pasageri care s-a prăbuşit luni în Marea Java, la scurt timp după decolarea de la Jakarta. Momentan nu se cunosc cauzele prăbuşirii avionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici