Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

70 afișări

Tânărul rănit grav în explozia petrecută, ieri după-amiază, într-un în bloc din Piatra Neamţ a fost operat de urgenţă la Iaşi, iar starea lui este foarte gravă, având arsuri pe 65% din suprafaţa corpului. El urmează să fie transferat la un spital din Belgia.

Traian Băsescu îi cere demisia ministrului Justiţiei Tudorel Toader sau cel puţin să îşi ceară scuze public şi să recunoască faptul că a încurcat "Lazării", respectiv semnatarii rezoluţiei de clasare a dosarului lui Klaus Iohannis. Fostul preşedinte transmite că nu se mai poate pune problema revocării procurorului general.

O colegă a asistentei care a făcut accident vascular după ce a ieşit din gardă, la Spitalul din Zimnicea, se plânge că programul este suprasolicitant şi că se munceşte până la epuizare. Asistenta, care este internată la un spital din Bucureşti, se zbate acum între viaţă şi moarte.

Un focar de pestă porcină africană a fost confirmat în localitatea Şilindru, din judeţul Bihor, unde au fost sacrificaţi 20 de porci dintr-o gospodărie afectată. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor spun că au recoltat probe de la animalele moarte, pentru examene de laborator.

Un mesaj antisemit a fost inscripţionat pe un zid al unei sinagogi din statul american California, la mai puţin de o săptămână după atacul armat de la o sinagogă din Pittsburgh, Pennsylvania, în care unsprezece oameni şi-au pierdut viaţa. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici