Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 17 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

664 afișări

Franţa a decis să o susţină pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de şef al Parchetului Uniunii Europene, afirmă surse oficiale franceze şi române citate de cotidianul Financial Times. Franţa a acceptat să o susţină pe Kovesi pentru funcţie, în locul propriului candidat, Jean-François Bohnert.

Ursula von der Leyen a primit, aseară, votul favorabil al Parlamentului European pentru numirea în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Este prima femeie care ocupă aceasta funcţie. Von der Leyen a primit 383 de voturi favorabile, 327 de voturi împotrivă, iar 22 de eurodeputaţi s-au abţinut de la vot, a anunţat Parlamentul European.

Guvernul va adopta, azi, proiecte de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru mai multe instituţii, printre care Ministerele Transporturilor şi Economiei sau BNR. Executivul va lua act şi de raportul privind datoria guvernamentală la finalul anului precedent.

Un copil de 12 ani, din localitatea Işalniţa, care ar fi fumat etnobotanice, a fost transportat, aseara, la spital cu o ambulanţă SMURD, pentru a i se face mai multe analize.

Trei persoane au murit şi alte patru sunt considerate dispărute, după ce un hidroavion plutitor s-a prăbuşit într-o zonă izolată din nord-estul Canadei, în provincia Newfoundland şi Labrador, conform Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici