Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

116 afișări

Meteorologii au emis mai multe avertizări cod galben, pentru 30 de judeţe şi Capitala, care au intrat în vigoare de aseară de la ora 22, şi sunt valabile până în această seara. În această perioadă se vor înregistra ninsori, apoi lapoviţă şi ploaie.

Primăria Capitalei a anunţat ieri că au fost pregătite 328 de utilaje pentru a interveni în prima noapte de ninsoare, după ce meteorologii au anunţat un cod galben de ninsori. Utilajele au fost poziţionate în mai multe zone ale Bucureştiului.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii urmează să discute propunerea de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr. Totodată, procurorii CSM îl vor audia, pe acesta în vederea emiterii avizului consultativ, după ce ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea sa.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, azi, la Parlament, după o şedinţă informală care a avut loc ieri în prezenţa lui Liviu Dragnea şi a Vioricăi Dăncilă, pe tema remanierii şi a activităţii politice a Gabrielei Firea. Primarul Capitalei a spus că o eventuală sancţiune ar afecta-o doar uman.

MAE avertizează românii care vor să circule în Spania, că în Comunitatea Valenciană va fi emisă o avertizare de cod roşu şi portocaliu de vând şi ploi, între 19 şi 20 noiembrie. Zborurile de pe aeroporturile de la Valencia şi Alicante ar putea avea întârzieri, iar traficul rutier să fie îngreunat.

Cel puţin 79 de persoane au murit, iar alte 1.200 sunt considerate dispărute, în urma incendiilor de vegetaţie din California. Incendiul a fost numit Camp Fire şi este cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informează CNN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici