Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

105 afișări

Curtea Constituţională va dezbate, pe 19 decembrie, obiecţia de neconstituţionalitate depusă de USR cu privire la numirea unor membri ai Consililului ASF, printre care se numără şi preşedintele instituţiei, Leonardo Badea.

Trenul care va face legătura între Gara de Nord şi Aeroportul Henri Coandă va funcţiona în 2020, înaintea Campionatului European de Fotbal, a declarat ieri ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova.

Comisia Europeană a trimis României şi altor state europene scrisori de notificare că nu au adoptat noile reglementări ale Uniunii Europene privind combaterea terorismului, afirmă surse oficiale de la Bruxelles.

Tragedie în comuna Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara, unde un bărbat de 80 de ani a murit, după ce a fost atacat de câinele vecinului său. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ministerul Afacerilor Interne a pus în debatere publică modelul formularului de ordin provizoriu şi instrucţiunile prin care acesta poate fi obţinut. Proiectul cuprinde o serie de dispoziţii care stabilesc în mod concret structurile aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne care pot interveni în cazurile de violenţă domestică.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a contestat aseară raportul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) privind asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi. Acesta a afirmat că nu s-a concluzionat că prinţul Mohammad bin Salman a ordonat crima şi a sugerat că poate ar trebui trasă la răspundere "lumea".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici