Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

68 afișări

Patru comisii de specialitate ale Senatului ar putea adopta raport comun azi pe iniţiativa de declasificare a deciziei CSAT care a stat la baza protocoalelor cu SRI. Şedinţa vine după ce CCR a admis sesizările lui Klaus Iohannis, ale Opoziţiei şi instanţei supreme la proiect.

O parte din zona centrală a Timişoarei a rămas, aseara, fără Internet şi semnal la televiziune sau telefonie după ce reprezentanţii Primăriei, în frunte cu Nicolae Robu, au tăiat mai multe cabluri care atârnau pe stâlpi, nemulţumiţi că proprietarii lor nu le-au mutat în subteran.

Poliţiştii Capitalei au primit, de la instanţa supremă, actele privind condamnarea la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru Cristian Rizea şi, cel mai probabil în cursul zilei de azi, se va solicita instanţei mandat european de arestare şi cerere de urmărire internaţională. Potrivit ultimelor informaţii, Rizea s-ar afla în SUA.

Federaţia Sindicatelor din Silvicultură Silva a anunţat că va picheta, astăzi, sediul Camerei Deputaţilor, între orele 10:00 – 14:00. Sindicaliştii cer, printre altele, înfiinţarea unei comisii pentru cercetarea retrocedărilor abuzive de păduri şi luarea de măsuri pentru stoparea retrocedărilor ilegale.

Atentatul comis de un extremist de dreapta împotriva a două moschei din Noua Zeelandă face parte dintr-o operaţiune amplă care vizează de fapt Turcia, a declarat preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici