Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

53 afișări

Federaţia Operatorilor România de Transport a anunţat că va protesta azi în Piaţa Victoriei faţă de blocarea pe circuitul de avizare a ordonanţelor din domeniul transporturilor de pasageri, ce riscă să blocheze transportul rutier naţional şi judeţean. Poliţiştii au restricţionat deja circulaţia în faţa Guvernului.

Consiliul Uniunii Europene va avea, azi la Bruxelles, prima rundă de negocieri cu echipa PE în legătură cu viitorului procuror-şef european, funcţie pentru care candidează şi Laura Codruţa Kovesi. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Consiliului UE au propus ca următoarele runde de negociere cu PE să aibă loc pe 4 şi 10 aprilie.

Camera Deputaţilor votează, azi, de la ora 12.00, moţiunile simple la adresa ministrului Finanţelor Eugen Teodorovici şi ministrului Justiţiei Tudorel Toader. PSD a anunţat că va vota împotriva celor două moţiuni.

Simularea examenului de bacalaureat continua azi cu proba obligatorie a profilului, care va fi urmată mâine de proba la alegere a profilului şi specializării, susţinută doar de elevii claselor a XII-a.

Procurorii olandezi, care anchetează atacul armat comis luni într-un tramvai din oraşul Utrecht, în urma căruia trei persoane au murit, au anunţat că au găsit o scrisoare în maşina atacatorului şi că aceasta sugerează motive de natură teroristă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici