Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 24 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

90 afișări

Tragedie în Iaşi unde două cadavre, mamă şi fiu, au fost descoperite într-un apartament. Procurorii au deschisă o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat în locuinţă, mai ales că pe corpul femeii de 85 de ani şi al bărbatului de 49 de ani au fost identificate urme de violenţă.

Contribuţii personale pentru serviciile medicale private ar putea fi introduce azi printr-o ordonanţă de urgenţă. Proiectul se află pe ordinea de zi a executivului. Potrivit proiectului de act normativ, persoanele asigurate vor avea posibilitatea să acceseze servicii medicale, la furnizorii private, iar asiguratul, cu acordul prealabil în scris, va plăti o contribuţie personală.

Preşedintele Klaus Iohannis va primi, azi, la Cotroceni, o delegaţie a Comisiei de la Veneţia, informează Administraţia Prezidenţială. De asemenea, ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, are programată o întrevedere cu grupul de raportori ai Comisiei.

Camera Deputaţilor votează azi, în calitate de for decizional, modificarea codurilor penale, după ce proiectul a fost dezbătut în comisia condusă de Florin Iordache. Procedura parlamentară a fost reluată după ce lui Tudorel Toader i s-a reproşat că nu iniţiază OUG pentru aceste modificări.

Cel puţin 359 persoane au murit în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa, au informat miercuri autorităţile, relatează site-ul agenţiei Reuters. Reţeaua extrremistă Stat Islamic a revendicat atacurile teroriste din Sri Lanka.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici