Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

350 afișări

Tragedie in Maramures unde O fetiţă de 7 ani a fost împuşcată în picior în timpul unei operaţiuni de urmărire, după ce poliţiştii au încercat să oprească o maşină cu focuri de armă. Potrivit surselor judiciare, un glonţ ar fi ricoşat din tabla maşinii în fata aflată pe banchetă.

Absolvenţii clasei a VIII-a susţin, astăzi proba proba de Limbă şi literatură maternă, în cadrul examenului de Evaluare Naţională 2019. Aceasta este de altfel ultima probă din sesiunea Evaluării Naţionale 2019.

Ludovic Orban are mari aşteptări de la Dacian Cioloş, în contextul în care acesta este liderul grupului Înnnoim Europa din cadrul Comisiei Europeane.Liderul PNL a adăugat se vor lua decizii în viitorul program al Comisiei Europene care vor include i România şi aşteaptă din partea lui Dacian Cioloş să susţină interesele ţării

Val de canicula peste Europa, cu temperaturi de 40 de grade. caldura vine dupa ce săptămâna aceasta au fost furtuni violente. Meteorologii avertizează că din cauza unui val de căldură din Africa, temperaturile crescute vor deveni obişnuite vara aceasta în Europa.

Doi politicieni din Germania care s-au pronunţat în favoarea primirii refugiaţilor au primit ameninţări cu moartea. Un e-mail trimis politicienilor şi unor trusturi de presă avertiza că asasinarea unui politician din partidul cancelarului Angela Merkel, a fost doar începutul unor „viitoare epurări”.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici