Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

163 afișări

Protest în Piaţa Revoluţiei de ziua Alexandrei. Zeci de oameni au fost în faţa MAI. Cei prezenţi au spus că protestul este faţă de modul în care se anchetează presupusele crime de la Caracal, dar şi pentru a aduce flori pentru fata dispărută.

Solicitare inedită venită din partea unei femei care şi-a rupt un deget de la o mână în Munţii Făgăraş. Aceasta a cerut să fie coborâtă cu elicopterul de pe munte. Salvamontiştii argeşeni au scris că au nevoie de 4 ore să o ajute pe femeie.

Un incendiu a izbucnit, aseară, la o şcoală dezafectată din localitatea Suseni. Pompierii au intervenit de urgenţă cu cinci echipaje. În şcoală nu erau copii.

Eugen Teodorovici vrea închisoare pentru cei care nu plătesc contribuţiile la stat. Acesta a depus, în procedură de urgenţă, la Senat un proiect de lege care prevede pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 6 ani pentru cei care nu virează la timp contribuţiile care sunt reţinute din salarii, pensii, asigurări sociale de sănătate, drepturi de autor şi alte venituri.

Preşedintele Coreei de Nord, Kim Jong-un, l-a invitat pe omologul său american, Donald Trump, într-o vizită la Phenian, prin intermediul unei scrisori pe care i-a transmis-o în luna august, potrivit Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici