Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 25 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

196 afișări

Calificare istorică pentru naţionala de tineret a României. Echipa U21 s-a calificat în semifinalele EURO U21, după 0-0 în ultimul meci din faza grupelor cu Franţa.
Suporterii români au fost la cote înalte la Cesena, locul de disputare al meciului, iar selecţionerul Mirel Rădoi a făcut mai multe schimbări după meciurile cu Croaţia şi Anglia, alegând să dea şansa şi altor jucători. Naţionala a terminat pe primul loc Grupa C

Primele rezultate ale Evaluării Naţionale 2019 vor fi afişate azi, până în ora 12:00, potrivit calendarului de examene elaborat de Ministerul Educaţiei. Începând cu ora 14:00, elevii pot depune contestaţii, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 29 iunie.

Două cartuşe de pistol mitralieră au fost găsite, aseara, în subsolul unui hotel din Sibiu, de către angajaţii care făceau curăţenie. Aceştia au sesizat ISU Sibiu, care a intervenit cu o echipă pirotehnică. Specialiştii au asigurat transportul şi asanarea muniţiei ridicate.

Guvernul discută, azi, directiva UE privind garanţiile pentru copiii inculpaţi în cauzele penale. Pe agendă figurează şi o hotărâre privind unele măsuri pentru transpunerea în legislaţie a Directivei UE, a PE şi a Consiliului din 2016, privind garanţiile procedurale pentru copiii care au calitatea de suspecţi sau chiar inculpaţi în dosarele penale.

Risc ridicat de incendii de pădure în Grecia. Este avertizarea pe care o face Ministerul de Externe. Secretariatul General de Protecţie Civilă din Grecia a anunţat că există, pentru ziua de azi, un grad ridcat de incendiu de pădure, gradul 4 sau 5, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate.

Şeful serviciului online Instagram, Adam Mosseri, a informat că platforma vrea să introducă noi funcţii pentru cumpărături, precum achiziţionarea produselor fără a părăsi aplicaţia şi adăugarea unui "coş de cumpărături", relatează Financial Times.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici