Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 12 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă principalele ştiri ale orei 12.00

318 afișări

Procurorii DIICOT şi criminaliştii au revenit, în această dimineaţă , cu un nou mandat de percheziţie pentru a căuta noi probe în locuinţa lui Gheorghe Dincă. În paralel, mai mulţi oameni, apropiaţi şi cunoscuţi ai bărbatului bănuit de două crime sunt audiaţi la sediul Poliţiei Caracal.

Viorica Dăncilă i-a convocat, azi la Parlament, pe liderii social-democraţi din ţară pentru a discuta despre viitorul coaliţiei de guvernare cu ALDE. Această şedinţă are loc în contextul în care ALDE negociază cu Pro România pentru formarea unei noi alianţe politice.

Guvernul va adopta, azi, în şedinţă, cele două proiecte de ordonanţă pentru rectificarea bugetului şi a asigurărilor sociale de stat pe 2019. Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că este vorba despre o rectificare pozitivă şi că reducerile de bugete propuse se fac acolo unde a existat un grad scăzut de folosire a banilor alocaţi.

MAE îi informează pe românii care vor să călătorească în Grecia, în această perioadă, asupra riscului crescut de incendii de vegetaţie. Sunt vizate: Insula Evia, Attica, Fthiotida, Argolida, Lakonia, Ahaia, Ilia, Insulele Sporade, Evros, Insula Limnos, Insula Lesvos şi Insula Chios.

Directorul ştiinţific al Centrului Nuclear Federal din Rusia a confirmat ipoteza exploziei unei surse atomice în testul din Arhanghelsk. Oficialul a declarat, într-un interviu video postat de o publicaţie locală, că institutul face cercetări privind "surse de energie de mici dimensiuni pe bază de materiale fisionabile", relatează The New York Times.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici