Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 15 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

93 afișări

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să trimită înapoi la procurori rechizitoriul dosarului în care fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, a fost trimis în judecată pentru luare de mită. Decizia poate fi contestată.

Poliţia Arad face verificări după ce, un poliţist ar fi vrut să îşi rezolve problemele din trafic cu ajutorul colegilor ofiţeri. Un şofer a semnalat aseară pe facebook că pe o stradă îngustă s-a întâlnit cu un agent aflat la volanul unei maşini, care ar fi cerut ajutorul unui coleg pentru a-l determina să-i facă loc pentru a trece primul.

Accident în localitatea Anieş, unde doi copii au fost loviţi de o maşină, în timp ce se îndreptau spre şcoală. Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din localitate, iar la volanul maşinii s-a aflat o femeie de 38 de ani. Copiii de 8 şi 11 ani erau conştienţi, stabili hemodinamic şi respirator.

Poliţiştii din Ploieşti au făcut percheziţii, în această dimineaţă, în cazul unor furturi din locuinţe şi din autoturisme, între cei vizaţi fiind un tânăr care, în 2011, a furat dintr-o casă un geamantan cu un milion de euro.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui SUA, a acceptat să fie audiat luna viitoare în Comisia de Informaţii a Senatului de la Washington. Audierea are loc în cadrul unei anchete privind ingerinţele electorale ruse, informează cotidianul The Guardian.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici