Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

1818 afișări

Cazul Florin Busuioc scoate la iveală situaţiile incredibile din clinicele românesti. Medicul de la Cardiologie din Craiova si-a inchis telefonul, recunoaste chiar medical venit de acasă să îl opereze, dr. Paul Traşcă. Acesta recunoaşte că unitatea nu are personal pentru a asigura permanenţa legat de astfel de intervenţii.

Secretarul general al Executivului, Toni Greblă, reprezentantul Guvernului la dezbaterea CCR pe sesizarea privind formarea completelor de 5 judecători, a spus în şedinţă că au fost făcute în afara legii completele de la instanţa supremă. Preşedintele ÎCCJ, Cristina Tarcea sustine inssa ca situatia este de a explica de fapt aplicarea legii in litera ei.

Incendiu puternic la două depozite din judeţul Arad în care se aflau aproximativ 3.000 de tone de baloţi. Focul a izbucnit în această dimineaţă şi a ars violent, iar două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Ineu au intervenit pentru stingerea lui.

Peste 10.000 de persoane din Galaţi au rămas, astăzi, fără apă rece, din cauza unei lucrări pentru cuplarea unei conducte. Societatea care furnizează acest serviciu în oraş a anunţat că pune la dispoziţia celor afectaţi o cisternă cu apă.

Partidul Republican îşi menţine controlul asupra Senatului Statelor Unite, însă a pierdut majoritatea în Camera Reprezentanţilor, unde democraţii au câştigat deja necesarul de 218 mandate pentru a avea majoritatea, informează The Associated Press. Partidul Republican are 51 (anterior 51) de locuri în Senat, iar democraţii au doar 44 (anterior 49).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici