Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

46 afișări

O delegaţie a Parlamentului European, condusă de preşedintele PE, Antonio Tajani, are, azi, întrevederi cu şeful statului, Klaus Iohannis la Cotroceni, cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria şi cu preşedinţii Legislativului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, la Parlament.

Protest spontan la Termocentrala Mintia în judeţul Hunedoara, unde aproximativ 150 de angajaţi cer prezenţa premierului Viorica Dăncilă în judeţ. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că mai multe promisiuni guvernamentale nu au fost respectate.

Inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare, Gheorghe Stan, şi-a depus candidatura pentru postul de şef al Secţiei de anchetare a infracţiunilor din justiţie. Ultima zi de înscrieri a fost luni, iar săptămâna viitoare va fi afişată lista candidaţilor.

Federaţia Sindicatelor din Penitenciare spune că în această săptămână urmează să depună plângeri penale împotriva senatorilor. Aceştia s-ar face vinovaţi de abuz în serviciu şi limitarea exercitării mandatului de reprezentare sindicală luând în calcul acţiuni civile pentru insultele adresate.

Steaua de pe Walk of Fame care aparţine cântăreţei şi actriţei americane Jennifer Lopez a fost vandalizată, iar poliţia investighează incidentul, potrivit tmz.com. Steaua a fost murdărită cu vopsea neagră, iar, deocamdată, nu se cunosc autorul şi motivele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici