Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

89 afișări

Judecătorul Lia Savonea şi-a depus azi candidatura la şefia Consiliului Superior al Magistraturii. Ea a declarant, în cadrul Secţiei pentru judecători a CSM, că vârfurile din Justiţie trebuie să reprezinte repere şi nu este nevoie de ostentaţie şi jubilaţie, aşa cum se întâmplă acum în săli de judecată sau uneori în mesajul public.

Prim-ministrul britanic Theresa May se va confrunta azi cu un vot de neîncredere din partea parlamentarilor, în contextul nemulţumirilor legate de acordul pentru Brexit negociat cu oficialii Uniunii Euro. Marea Britanie va fi nevoită să amâne ieşirea din Uniunea Europeană dacă May pierde votul de încreder, a declarat ministrul britanic pentru Justiţie.

Avocaţii lui Augustin Lazăr au cerut, la termenul de azi al procesului de la Curtea de Apel Bucureşti prin care acesta cere suspendarea procedurii de revocare, sesizarea Curţii Constituţionale pentru a se decide dacă Lazăr poate fi citat ca persoană fizică sau în calitate de procuror general.

Peste 120.000 de gălăţeni sunt azi fără apă potabilă din cauza unei lucrări care presupune înlocuirea unei conducte vechi. O mare parte a oraşului Galaţi nu va fi alimentat cu apă rece până la miezul nopţii. În cazul unor situaţii speciale societatea Apă Canal va pune la dispoziţie o cisternă.

Elevii din Bucureşti cu vârsta de până la 18 ani ar putea călători gratuit cu mijloacele de transport în comun ale STB (fostă RATB), potrivit unui proiect al Primăriei Capitalei ce va fi discutat miercuri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

 

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici