Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

71 afișări

Partidele de Opoziţie au depus, azi, moţiunea de cenzură la Parlament, documentul fiind semnat de 163 de parlamentari. După acest demers, urmează convocarea Birourilor permanente reunite, pentru a putea stabili procedura cu privire la moţiunea depusă de PNL, USR şi PMP.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în această dimineaţă, că moţiunea de cenzură este principalul instrument al Opoziţiei în Parlament şi că acest demers este un test important atât pentru partidele din Opoziţie, cât şi pentru Putere. Iohannis mai spune că ar fi ciudat să se renunţe la demers.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins cererea autorităţilor de la Ankara de extrădare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya. Decizia nu este definitivă. La termenul de azi, procurorul a precizat că se opune extrădării.

Tragedie în Bihor, unde un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte 10 persoane, dintre care 8 elevi, au ajuns la spital în urma unui accident între un microbuz de transport elevi şi o maşină. La locul accidentului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari, o ambulanţă şi un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Mii de maghiari au protestat ieri la Budapesta împotriva unei noi legi care reglementează legislaţia muncii şi care ar scuti guvernul de la controlul independent al instanţelor judecătoreşti. Oamenii au ieşit şi miercuri în stradă, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici