Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

175 afișări

Cinci judeţe din nord-vestul ţării sunt, azi, sub avertizare cod galben de vânt puternic, care la rafală atinge viteze de până la 60 de kilometri pe oră. Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ceaţă în judeţul Vrancea.

Procurorul Adina Florea va merge, azi, la CSM, pentru a solicita arestarea lui Lucian Onea şi Mircea Negulescu de la DNA Ploieşti, în dosarul în care ei sunt cercetaţi pentru mai multe fapte, între care şi constituire de grup infracţional organizat, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Peste 2.000 de angajaţi de la carierele din cadrul Complexului Energetic Oltenia au întrerupt lucrul în această dimineaţă, cerând majorarea salariilor, vouchere de vacanţă şi reducerea vârstei de pensionare. Reprezentanţii companiei au început discuţiile cu sindicatele, la sediul Ministerului Energiei.

Cinci cetăţeni din Irak şi Siria, care au încercat să intre ilegal în ţară, au fost depistaţi la Calafat. Aceştia erau ascunşi în canapelele transportate cu un microbuz de un şofer turc.

Cel puţin o persoană a murit şi alte şase sunt blocate sub dărâmături în urma unei explozii produse într-un bloc rezidenţial din oraşul Shakhty din provincia Rostov, au anunţat reprezentanţii Ministerului de Urgenţe din Rusia, citaţi de agenţia Tass.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici