Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00.

52 afișări

România a fost condamnată de Curtea Europeană a Drepturilor Omului în cazul unui deţinut căruia i s-a refuzat dreptul la şcolarizare, fiind încălcat dreptul la educaţie. Deţinutul a primit 2.000 euro despăgubiri morale.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru ameninţare după ce deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare prin care este ameninţat.

Mega Image a retras de la vânzare un amestec de fructe uscate, cu termen de valabilitate 31 octombrie2019 , pentru că există o suspiciune de contaminare cu bacteria Salmonella.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va întreprinde o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 23-26 martie 2019 pentru a participa la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC).

Persoane necunoscute, aflate pe o motocicletă, au aruncat în această dimineaţă un dispozitiv exploziv, posibil o grenadă de mână, înspre consulatul rus la Atena, a anunţat Poliţia greacă, precizând că nu există victime în urma incidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici