Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

156 afișări

Un deţinut din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Bucureşti a murit, în această dimineaţă, în celula în care se afla, informează Poliţia Capitalei. Bărbatul era arestat pentru tentativă de omor. Procurorii au preluat cazul pentru a stabili cauza decesului.

Trei persoane au fost rănite, după ce maşina în care erau a fost lovită de un alt autoturism pătruns pe contrasens. Incidentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu. Traficul între localităţile Căciulata şi Brezoi a fost întrerupt.

Un cetăţean american a murit, în această dimineaţă, în aeorportul Otopeni, din cauza unui infarct, informează Compania Naţionala de Aeroporturi Bucureşti. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, era cunoscut cu probleme cardiace.

Constructorul francez Airbus a semnat un acord în valoare de 30 de miliarde de euro pentru a vinde 300 de avioane către China, acord care coincide cu vizita în Europa a preşedintelui chinez Xi Jinping, transmite Reuters.

Guvernul de la Berlin ia în considerare posibilitatea introducerii obligativităţii vaccinului împotriva rujeolei pe fondul creşterii numărului de îmbolnăviri, potrivit Deutsche Welle. Partidul Social Democrat german (SPD) ia în considerare ca vaccinarea tuturor copiilor să fie obligatorie, întrucât din ce în ce mai mulţi părinţi refuză să îşi vaccineze copiii

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici